Nem tetszik az embereknek, hogy a pályázati pénzeket gyakorlatilag el lehet csalni. Az EÁK top javaslatai között hangsúlyosan virít, hogy "szigorú ellenőrzést" akarnak a pályázati pénzekben részesültek fölé és "szigorú büntetést" azoknak, akik nem arra használják fel a pénzeket, amire nyerték.

A szigorú ellenőrzés nem ártana, mert saját tapasztalatból tudom, hogy a pályázati pénzeket mondjuk pl. "csapatéptés" címén f@szán el lehet költeni sörözésre és nagy berugásokra. Mondjuk ez építheti a csapatot, de aligha szolgálja az "európai szintű együttműködés javítását" vagy a "társadalmi integrációt", amit az ilyen pályázatoknál célként meg szoktak jelölni.

Disznóságnak tartom, hogy az óriási társadalmi problémák mellett a pályázatokat ilyesmire el lehet költeni! És úgy látszik, ezzel nem vagyok egyedül.

A bejegyzés trackback címe:

https://relevanstartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr931017975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása