A Gulyásdemokrácia arról ír, hogy "az MSZP-ben jelenleg nincsenek válságkezelésre alkalmas emberek".

És mi van Bokros Lajossal?

Ha Gyurcsány Ferenc Bokrost jelöli utódjának, szinte biztos a siker! A volt MDF önmagát hazudtolná meg, ha nem szavazna rá. Az SZDSZ megszavazná, az MSZP megszavazná.

Gyurcsány Ferenc ezzel a húzással nem csak a szocialista kormányzást őrizné meg (Bokros mégiscsak Horn Gyula pénzügyminisztere volt), hanem egy népszerű lépést tenne (amilyet már nagyon rég nem tett). Tuti húzás, Feri!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://relevanstartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr411016041

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SZENZOR 2009.03.21. 15:09:18

Trükkök százai, amiket... Most nem nyitnék arról vitát, hogy valóban Széchenyitől ered-e az az idézet, amit alább plagizálni fogok, de tartalmát illetően még kevesen vitatták. Nosza barátaim, vágjunk bele, aktualizáljuk a mai napra, mikor vigyázó szemü…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.03.21. 15:11:52

Bokros mögött nincs bázis, és egy hét alatt két jelentős hazugságon kapták számon.

1. tv- műsorban letagadta, h anno (96-ban) belépett az mszp-be;

2. azt állította, h csak 3 rendelkezését semmisítette meg az AB, miközben volt az vagy 23 is.

Hiteltelen, lejárt figura.

De legalább szakmai mederbe vihetné az amúgy parttalan vitát.

Ennyi, de nem ő lesz szvsz, ez szinte bizonyos...

Mr.RaverDesigner 2009.03.21. 18:34:15

Bokros csupán egy gátlástalan pénzügyi zseni, aki magyarországot is csak könyvekből ismeri, és olyan megszorításokat, amiket ő akar, bárki megtudna tenni, csak a nagy többségnek egyrészt nincs hozzá pofája, másrészt meg ismeri az ország helyzetét, és tudja, h több terhet nem lehet a lakosság nyakába rakni...

kovk 2009.03.21. 22:51:27

Bokros nagyon rossz vicc lenne. Új választás kell, és kész. Egy ilyen fontos helyzetben nem születhet újabb parlamenti mutyi, csak azért, hogy ne bukjon akkorát az MSZP.

Le kell léptetni ezt az egész kormányzó bagázst, és felelősségre vonni azért, amit tettek az országgal, és kompetens kormányt tenni a helyükre.

A Fidesz 98-02 között csökkentette az államadósságot és nőtt a gazdaság ez alatt az idő alatt. Az utána következő MSZP alatt pont a fordítottja történt ennek, és ennek következtében hatalmasat buktunk. Ezek után teljesen nyilvánvaló, hogy új választás kell.
süti beállítások módosítása