Legalábbis ez lehet a benyomásunk az EurActiv ma délután publikált cikke alapján. A cikk tartalma igazából nem annyira érdekes, mondhatni kicsit unalmas is, az azonban figyelemre méltó, hogy a szerző egy olyan "következtetésre" (conclusion) hivatkozik, aminek pénteken kéne megszületnie.

Az EU szerint tehát egy ilyen horderejű találkozó következtetéseit szépen előre meg kell írni, hogy a miniszterelnökök és elnökök már csak szavakat cserélgessenek benne. Döntéshozatali szempontból még talán oké is ez a dolog, de nem lenne célszerűbb mondjuk "javaslatnak" hívni? Vagy ha már ennyire buták vagyunk, hogy eleve "következtetésnek" hívjuk, akkor legalább legyen egy páncélszekrényben elzárva és ne szivárogjon ki...

A bejegyzés trackback címe:

https://relevanstartalom.blog.hu/api/trackback/id/tr831010045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása